Lajmet

10 pajisjet teknologjike më interesante që priten deri në fund të 2014-ës (Fotogaleri)

Gus 28 2014

Është pothuajse vjeshtë, kjo do të thotë që kompanitë janë në garë me njëra-tjetrën për sa i përket prezantimit të pajisjeve të reja teknologjike, duke filluar që nga smartfonët, tabletët, orët inteligjente, etj.

Jo të gjitha kompanitë i kane prezantuar paraprakisht produktet e tyre, por të gjithë e kemi një ide se kush do jenë më interesantet e kësaj vjeshte. Është e rëndësishme të thuhet se jo të gjitha këto produkte janë konfirmuar, kështu që ndonjë nga pajisjet e mëposhtme mund të mos jetë në treg këtë vit.

Gjithsesi në bazë të fjalëve apo raporteve që qarkullojnë muajt e fundit më poshtë ne po ju paraqesim 11 pajisjet teknologjike që priten të pushtojnë tregun dhe vëmendjen e publikut. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>