Lajmet

11 aplikacione Android për mendjen tuaj dhe për të mësuar gjuhë të huaja

Mar 19 2015

Numri i aplikacioneve që premtojnë se “ndriçojnë” dhe stërvisin mendjen tuaj është shumë i madh në ditët e sotme. Pjesa më e madhe e kryejnë më së miri qëllimin e tyre, duke ofruar në të njëtën kohë dhe një mundësi të mirë për të kaluar kohën e lirë mbi telefonin apo tabletën tuaj në mënyrë efektive. Por në vend që të regjistroheni në të gjitha këto platforma për të kuptuar se cila prej tyre është më e mira ne po ju vijmë në ndihmë duke ju prezantuar se cilat aplikacione Android ndihmojnë në stërvitjen e mendjes apo për të mësuar një gjuhë të huaj. (PCWorld Albanian)