Lajmet

11 funksionalitete të fshehta në WhatsApp

Jan 20 2017

Aplikacioni popullor i komunikimit WhatsApp është plot supriza të fshehura dhe në këtë artikull do të zbulojmë 11 prej tyre të cilat do tu vinë në dobi. Pavarësisht nëse e përdorni prej kohësh apo së fundi, me shumë gjasa mund të mos i keni ditur këtë funksionalitete të fshehura në platformën e përdorur nga 1 miliard njerëz në mbarë botën. (PCWorld Albanian)