Lajmet

12 aplikacione fantastike produktiviteti për Android, iOS, Windows Phone the Web

Nën 25 2014

Në këtë artikull kemi përzgjedhur 12 aplikacione të dobishme për t’ju ndihmuar të qëndroni produktiv dhe të sinkronizoni të dhënat përmes pajisjeve.

Instalojini kudo nëpër pajisjet dhe platformat tuaja, mobile apo desktop dhe çdo gjë do të funksionojë në harmoni. (PCWorld Albanian)