Lajmet

12 statuset që nuk duhet t’i shkruani më në Facebook

Tet 28 2013

Është e kuptueshme, të gjithë kemi shkruar të paktën një prej këtyre statuseve në profilin tonë në Facebook.

Në fund të fundit, jemi njerëz, por ndonjëherë e teprojmë. Ndoshta statuset e mëposhtme i hasni pothuajse çdo ditë me miqtë tuaj në Facebook dhe deri në fund të artikullit, do të mendoni të paktën njëherë kur jeni bezdisur prej tyre.

Gjithsesi, ky artikull është shkruar me shpresën për të frymëzuar ndryshimin. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>