Lajmet

14 dizajne krijuese për zyra (Fotogaleri)

Jan 6 2014

Gjithçka filloi nga Google, Pixar dhe disa kompani të tjera të vogla që e patën zanafillën e tyre rreth fillimit të viteve 2000. Ideja e zyrave moderne lindi me synimin për t’u ofruar punonjësve një mjedis pune sa më të rehatshëm dhe frymëzues.

Falë Google dhe Pixar, gjithmonë e më tepër kompanitë po i bashkohen idesë që një mjedis pune krijues do të thotë më tepër produktivitet dhe rezultate. Më poshtë tregohen disa prej më të mirat e më të mirave. (PCWorld Albanian)