Ja se si

15 aplikacione Android që duhet të kesh patjetër, sipas Twitter-it

Kor 27 2013

Në ditët e sotme po bëhet gjithmonë e më e vështirë për të gjetur aplikacione të reja që të jenë interesante dhe origjinale në vetvete.

CIO.com ka pyetur përmes Twitter-it ndjekësit e disa prej gazetarëve të tij për të krijuar një listë me rekomandimet e tyre. Në slide-t e mëposhtme do të shihni Top 15 aplikacionet që janë sugjeruar. (PCWorld Albanian)