Lajmet

15 aplikacionet më të mira për iPhone, iPad, MacBook për CEO

Dec 3 2012

iPhone është kthyer në një pajisje jo vetëm të nevojshme për CEO-t dhe ekzekutivët që kanë shumë punë por edhe në mjet pa të cilin ata nuk e konceptojnë dot punën e tyre. Në këtë artikull paraqiten 15 aplikacione me dhe pa pagesë dedikuar biznesit që i ndihmojnë CEO-t të rrisin produktivitetin e tyre gjatë ditës. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>