Lajmet

15 personat më të pasur në botën e teknologjisë

Sep 25 2013

Mesa duket, teknologjia është një fushë mjaft fitimprurëse, të paktën sipas listës më të fundit të 400 amerikanëve të pasur nga Forbes.

Revista sapo ka publikuar klasifikimin e fundit dhe vihet re se njerëzit që i përkasin botës së teknologjisë pozicionohen mjaft mirë në të. Sigurisht në listë nuk mund të mungojnë pionerët e vjetër si Bill Gates dhe Larry Ellison, megjithatë vihen re edhe emra të rinjsh si themeluesit e kompanive si Facebook, Groupon apo Twitter. Listën e plotë mund ta shihni këtu.

Lajmet e fundit>