Lajmet

(Fotogaleri) 18 aplikacionet më të mira Android për muajin Janar

Shk 5 2015

Sipas raportit të vitit që shkoi rezultoi se janë shitur më shumë se 1 miliard smartfonë Android dhe aplikacionet Android janë të shumta në numër dhe c’është më e rëndësishmja përdoren nga një pjesë e madhe e njerzve në botë.

Por jo të gjitha këto aplikacione janë aq cilësore ndaj kur të vendosni të shkarkoni diçka bëni mirë të bëni zgjedhjen e duhur. Në listën e mëposhtme janë renditur 18 aplikacionet më të mira Android për muajin janar. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>