Lajmet

19 thashetheme mbi Apple që nuk rezultuan asnjëherë të vërteta

Nën 15 2013

Të gjithë kemi dëshirë të lexojmë mbi thashethemet e fundit mbi Apple pasi një pjesë prej tyre na tregojnë diçka mbi ato se çfarë po planifikon kompania në të ardhmen.

Megjithatë, ka edhe shumë raste kur ato janë absurde, komike dhe nuk rezultojnë aspak të vërteta.

Në këtë artikull do t’ju tregojmë disa prej thashethemeve më të përhapura mbi Apple gjatë 10 viteve të fundit (pak a shumë). (PCWorld Albanian)

Tags >

Apple
Lajmet e fundit>