Lajmet

20 kompanitë që paguajnë më mirë praktikantët e teknologjisë

Jan 28 2013

Glassdoor.com është një komunitet online ku njerëzit mund të gjejnë mundësi për karrierën e tyre si dhe të kërkojnë për punë. Faqja sapo ka përpiluar një listë me 20 kompanitë teknologjike që paguajnë më tepër praktikantët. Për të ndërtuar këtë listë, Glassdoor është bazuar në mijëra raportime nga praktikantët, të cilët në mënyrë anonime kanë dhënë informacione mbi pagën e tyre në kompanitë ku kanë punuar gjatë periudhës së praktikës në një hark kohor brenda tre vitesh. Lista e 20 kompanive që paguajnë më mirë paraqitet më poshtë. (PCWorld Albanian)