Lajmet

20 mekanizma SEO që do t’ju ndihmojnë në strategjinë tuaj të marketingut

Sht 19 2014

Zakonisht kur duam të punojmë më një projekt të rëndësishëm ajo që kemi më shumë nevojë janë lehtësitë në punimin e tij dhe kjo bëhet e mundur përmes disa mjeteve mjaft të dobishme.  Është fantastike të kesh gjërat e duhura në kohën e duhur dhe veç ta shikoni më pas diferencën që bën sikur të mos e kishit një të tillë.

Këtu në këtë artikull kemi grumbulluar disa nga mjetet SEO (optimizimi i uebfaqeve të kërkimit), më të mira që gjenden më një varietet përdorimi duke mbuluar nevojat tona. Këto mjete janë të shpejta, të lehta dhe më e rëndësishmja falas. (PCWorld Albanian)