Slider

25 fakte interesante rreth Facebook

Kor 3 2012

Facebook pa dyshim se është pjesë e pandryshueshme e jetës sonë sociale, duke na sjellë ndërveprim me rreth një miliard njerëz online. Facebook ndryshoi mënyrën tonë të komunikimit dhe bashkëveprimit dhe ky fakt nuk mund të injorohet. Bashkëthemeluesi dhe shefi ekzekutiv i Facebook-ut, Mark Zuckerberg, u bë një senzacion medial. Sa sipërmarrës 27 vjeçar kanë ndonjë film të shkruar nga Aaron Sorkin dhe të regjisuar nga David Fincher që flet për ta?. Por çka dini ju për kompaninë, e cila di gati gjithçka për ju? PCWorld ju sjell 25 fakte interesante për Facebook. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>