Lajmet

30 vite Windows: Një pamje vizuale përgjatë tre dekadave

Nën 20 2015

Ditën e sotme sistemi operativ më popullor në planet shënoi 30 vite që është në mesin e botës së teknologjisë. Por si filloi? Më 20 Nëntor 1985 debutoi versioni i parë i Windows dhe është pikërisht kjo ditë që do të shënonte historinë e suksesit jo vetëm të platformës por edhe vetë Microsoft. Platforma Windows padyshim ka shkruar historinë. (PCWorld Albanian)

Tags >

windows