Lajmet

(Fotogaleri) 5 aplikacionet më të fundit për iOS, Android dhe Windows Phone që nuk do të donit t’i humbisnit

Mar 10 2014

Më poshtë do të prezantojmë disa prej aplikacioneve më të fundit për platformat kryesore (iOS, Android dhe Windows Phone), të cilat me siguri do të donit t’i instalonit në pajisjet tuaja mobile. (PCWorld Albanian)