Lajmet

5 dështimet më të mëdha të teknologjisë në dekadën e fundit

Aug 4 2012

E vërteta është se pas çdo shpikjeje të re teknologjie, ka pasur edhe disa dështime të tmerrshme. Ka disa pajisje që kanë rezultuar ‘viktima’ të fatit të keq. Njerëzit sigurisht pyesin veten se cila është arsyeja që këto produkte nuk kanë ecur në treg. Prandaj, PCWorld ju sjellë idetë më të këqija teknologjike që kanë çuar në dështime të mëdha dhe arsyet përse. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>