Harduer

5 smartfonët më të mirë me Android

Sep 2 2013

Bota e teknologjisë është e mbushur me një shumëllojshmëri smartfonësh Android. Lista e tyre madje rritet çdo muaj. Pasi Apple u rendit më në fund e dyta me sistemin e vet operativ gjatë vitit 2013 (rreth 80% e pajisjeve të dërguara për shitje gjatë tremujorit të dytë të këtij viti operonin me Android), është koha t’i japim pak më shumë vëmendje këtij sistemi operativ.

Mashable ka krijuar një listë me Top 5 smartfonët më të mirë me Android duke marrë në konsideratë fuqinë e tyre, dizajnin dhe përvojën e përdoruesit. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>