Lajmet

(Fotogaleri) 5 smartfonët më të shumëpritur për vitin 2014

Shk 10 2014

Risitë që erdhën në smartfonë vitin e kaluar do të trashëgohen dhe përmirësohen edhe këtë vit.

Kompanitë më të mëdha premtojnë të reja që do të tërheqin sytë e çdo përdoruesi. Le të shohim më poshtë pesë prej smartfonëve që po i konsiderojmë si më të shumëpriturit për vitin 2014. (PCWorld Albanian)