Lajmet

5 telefonët më të mirë të vitit 2013 (Fotogaleri)

Dhj 16 2013

Edhe viti 2013, ashtu si viti i kaluar, ishte një vit me plot lançime të reja në tregun e smartfonëve.

Shumë prej tyre ecën mjaft mirë në treg. Kemi parë gjatë këtij viti telefonë që mund të punonin në ujë, telefonë që mund të përkuleshin si patatinat, si dhe një sërë telefonësh gjigandë që i kanë tejkaluar kufijtë e përmasave normale të ekraneve të cilat jemi mësuar t’i shohim zakonisht.

PCWorld ka krijuar një listë me Top 5 smartfonët e vitit. (PCWorld Albanian)