Lajmet

7 aplikacione për editimin e fotove që mund t’i përdorni bashkë me Instagram-in

Gus 22 2013

Teknologjia e smartfonëve e ka përmirësuar ndjeshëm editimin e fotove në celular. Aplikacionet e mëposhtme nuk janë vetëm të shpejta dhe të lehta për t’u përdorur, por janë edhe tepër zbavitëse.

Të gjithë fotografët dhe entuziastët e fotografive e dinë se Instagram-i është hapi i fundit në rrjedhën e editimit të një fotoje.

Mjetet e mëposhtme do t’ju ndihmojnë të bëni rregullimet e duhura para se të shtoni efektet në Instagram. Përmes tyre mund të shtoni po ashtu qindra efekte – të fshini ato gjëra që nuk ju duhen, të bëni një foto të duket sikur po bie borë, të shtoni shkëlqim apo elemente të tjera. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>