Lajmet

(Fotogaleri) 7 gabime që bëjnë njerëzit me pajisjet e tyre mobile

Jan 17 2014

Pajisjet mobile, veçanërisht smartfonët, i kanë drejtuar bizneset drejt një epoke të re produktiviteti dhe pune në distancë e në lëvizje.

Por, së bashku me shumë avantazhet dhe përfitimet që na ofrojnë këto teknologji, duhet të kemi parasysh edhe disa elemente të tjera që lidhen me sigurinë, të cilat mund të na cënojnë ne dhe pajisjet tona herë pas here. Këto janë disa prej gabimeve më të këqijaa që mund të bëjnë përdoruesit dhe mënyrat se si t’i evitojmë ato. (PCWorld Albanian)