Lajmet

7 karakteristikat më të mira të iOS 7

Sep 20 2013

Sapo të bëni kalimin në iOS 7, do të shihni se gjithçka është ndryshe si më parë. Po ashtu, një pjesë e aplikacioneve, si fotot, funksionojnë ndryshe. Ndoshta do t’ju duhen disa javë sa të mësoheni me iOS 7 por sapo të kalojë kjo periudhë, iOS 6 do t’ju duket shumë larg.

Ka disa veçori të reja për të cilat ia vlen të kaloni pak kohë derisa t’i mësoni. Ndër veçoritë e reja përfshihen përditësimet automatike të aplikacioneve, linqet e shpërndara në Safari si dhe më tepër opsione për Siri-n (i cili ka tashmë zë femëror dhe mashkullor). Në këtë artikull, janë përmbledhur ato më interesantet. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>