Lajmet

8 aplikacione që përdoruesit e iOS do të donin t’i kishin në iPhone-in e tyre

Mar 3 2014

Android dhe iOS janë dy platformat më të mëdha të momentit në tregun e smartfonëve, dhe mundësitë që të bien nga "mbretërimi" nuk janë shumë të larta. E aq më pak për Android, që po udhëheq si preferenca e përdoruesve.

Pavarësisht kësaj, iOS, si konkurrenti më i madh, ka një numër avantazhesh dhe të mirash, ku ndër më të mirat është siguria dhe qëndrueshmëria e aplikacioneve. Por gjithsesi, iOS edhe mund ta marrë pak shembull nga Android. Më poshtë janë 8 aplikacione që përdoruesit e iOS do të donin t'i kishin në iPhone e tyre. (PCWorld Albanian)