Lajmet

8 gjërat më të rëndësishme që zbuloi Apple në eventin e 9 shtatorit (Fotogaleri)

Sht 11 2014

Një iPhone i madh, pagesa mobile dhe një orë inteligjente, Apple më në fund ka sjellë tre premtimet e saj rreth së ardhmes së biznesit mobil. Tashmë iPhone 4.7 inç shoqërohet nga një model tjetër 5.5 inç dhe që të dy ofrojnë mbështetje për NFC dhe sistemin e pagesave Apple Pay.

Tashmë Apple po mundohet të kapë ritmin e konkurrentëve duke adoptuar veçori që Google dhe të tjerë kompani e kanë bërë muaj ose vite më parë. (PCWorld Albanian)