Lajmet

(Fotogaleri) 8 profesionet më tërheqëse të fushës së teknologjisë për vitin 2014

Jan 24 2014

Nëse ka një treg që nuk e njeh ngadalësimin, ai është sektori i teknologjisë. Gjithçka po dixhitalizohet dhe çdo ditë po krijohen kompani të reja startup në fushën e teknologjisë dhe informacionit. Kjo do të thotë se numri i profesionistëve të kualifikuar në këtë fushë është gjithmonë në rritje.

Sipas një studimi të fundit nga kompania e rekrutimit Robert Half Technology, 16% e CIO-ve planifikojnë të zgjerojnë skuadrat e tyre të punës gjatë gjashtëmujorit të parë të këtij viti. Me pak fjalë, është koha e duhur për zhvillues softuerikë, zhvillues mobile, menaxherë IT-je etj.

Ja se cilat janë profesionet më tërheqëse të fushës së teknologjisë për vitin 2014: (PCWorld Albanian)