Lajmet

8 teknologji të mrekullueshme të cilat nuk duhet ti blini akoma

Tet 4 2016

Avancimi teknologjik i cili është bërë edhe më i prekshëm vitet e fundit po rezulton në paisje më të vogla, më të fuqishme dhe më revolucionare. Procesorë 8, 10, 12 bërthamësh, ekrane 4K, pothuajse çdo gjë sot mbështetet nga teknologjia.

Nuk ka dyshim se ekzistojnë produkte të magjishme teknologjike që do tu linin pa fjalë. Po qasja në teknologji të reja do të thotë probleme si me çdo produkt fillestar. Duke pasur në konsideratë këtë fakt, ne kemi përgatitur një listë paisjesh që nuk është koha e duhur për ti blerë akoma. (PCWorld Albanian)