Lajmet

9 aplikacionet më të mira për Chrome për menaxhimin e të dhënave, klientëve dhe parave

Nën 9 2013

Aplikacionet për Chrome kanë filluar të shtohen gjithmonë e më tepër, duke kaluar nga aplikacione që njerëzit i instalonin thjesht për kuriozitet tek ato që kryejnë vërtet punë e janë të dobishme në jetën e përditshme.

Por, ashtu si çdo dyqan tjetër aplikacionesh, edhe ne Chrome Store mund të humbasësh shumë lehtë apo të harxhosh shumë kohë për të gjetur diçka që ia vlen vërtet, veçanërisht nëse kërkoni diçka që do t’ju ndihmojë në të qenurit më produktiv.

Mos kërkoni më shumë! Më poshtë po ju paraqesim 9 aplikacione mjaft të dobishme për të punuar me të dhënat, klientët, projektet etj. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>