Lajmet

9 smartfonë që do ishin dhurata më e mire e fundvitit

Dhj 10 2014

Ndërsa ditët bëhen më të shkurtra dhe më të ftohta, një smartfon i ri do ju “ndriçonte” jetën tuaj. Ka diçka për çdo njeri në këtë linjë smartfonësh, të cilët janë shfaqja më e mirë e çdo industrie smartfonësh të ditëve të sotme. Pa një radhitje të veçantë ato janë. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>