Harduer

Aksesorët më të mirë për PC në vitin 2012

Dec 19 2012

Në këtë artikull, pjesë e serive “Produktet më mira të vitit 2012” nga PC World, do të listohen pajisjet periferike, komponentët e PC-ve si dhe produktet e lidhjes në rrjet. Gara mes rourter-ve ishte vërtet e ashpër këtë vit, ndërsa kompanitë luftonin për të kapur një pozicion sa më të lartë si për nascent 802.11 ashtu edhe për 802.11, tashmë më të qëndrueshëm në treg. Prodhuesit e kartave video iu përgjigjën sfidës së Intel-it, grafika e integruar në procesorët Chipzilla Ivy Bridge ishin vërtet shumë të mirë – duke prezantuar GPU të reja që ishin jashtëzakonisht të fuqishme. Përtej tyre në listë përfshihen edhe shumë printera, tastiera apo mouse. (PCWorld Albanian)

Tags >

harduer
Lajmet e fundit>