Lajmet

Arkiva interesante “Geek Memes” për teknologjinë

Nën 1 2013

Nuk mund të mos i keni parë në internet, pasi këto muajt e fundit i gjeni kudo. Në Facebook, nëpër forume, nëpër rrjete të tjera sociale etj.

Shumica prej tyre të shkrijnë së qeshuri dhe kjo është arsyja pse ne kemi krijuar një arkivë me disa prej më interesanteve që lidhen përgjithësisht me teknologjinë. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>