Lajmet

(Fotogaleri) Bota e lojtarëve profesionistë

Mar 17 2014

Lojtarët profesionistë konkurrojnë për miliona duke luajtur Call of Duty, League of Legends, Warcraft. Numri i njerëzve që luajnë këto lojëra e shumë të tjera, e që sigurisht fitojnë shumë para duke i luajtur ato, po rritet drastikisht. Është një industri e re që po rritet me ritme të shpejta.

Për shembull, French Millennium Gaming House është një ambient ku jetojnë persona nga 18 deri në 25 vjeç të cilët luajnë dhe mësojnë aftësitë e të luajturit të lojërave kompjuterike. Millennium house është themeluar në vitin 2011 dhe është shtëpia e lojtarëve që luajnë, hanë dhe flenë me kohë të plotë atje. Si këto shtëpi, ka edhe shumë të tjera. Hidhini një sy slider-it në vijim.

Tags >

lojera