Harduer

Cilat janë të rejat që sjell Galaxy Note 8

Gus 30 2017

Samsung premtoi gjëra të mëdha me Note 8-tën, por phableti i kompanisë nuk është ai zbulimi i madh që të gjithë prisnin. Përkundrazi telefoni është më tepër një rafinim i linjës Note, mbase një strategji e ndjekur nga frika e përsëritjes së një skenari Note 7. Shumica e këtyre përditësimeve janë marrë nga S8 dhe S8+ megjithatë kompania ka ndërmarrë hapat e nevojshëm për ta diferencuar nga Galaxy S. /PCWorld Albanian