Lajmet

(Fotogaleri) Dhjetë njerëzit më me ndikim në botën e IT-së

Nën 4 2013

Është koha ti njihni njerëzit të cilët po formojnë IT-në dhe teknologjinë moderne, ashtu se si ata mendojnë që duhet të jetë, me ndihmën tonë të vogël.

Këta janë njerëzit të cilët po ndryshojnë botën me punën e tyre, përkushtimin dhe inovacionet e vazhdueshme. Fusha e teknologjisë moderne asnjëherë nuk ka qenë më e shpejtë dhe më e përparuar, mirëpo në mend do të mbahen vetëm ata të cilët kanë mundur që të imponohen, si me punën e tyre, ashtu edhe me marketingun, pa të cilin asgjë nuk do të ju vlente. (PCWorld Albanian)

Tags >

it