Lajmet

Evolucioni i iPhone ndër vite

Sep 23 2013

Gjatë kësaj jave, Apple prezantoi modelet më të fundit të iPhone-it: Versioni iPhone 5S, i cili është vazhdim i linjës së përhershme të smartfonit si dhe iPhone 5C, me një çmim më të lirë.

Në slide-t në vijim do të hedhim një vështrim mbi evolucionin e smartfonit të Apple, së bashku me disa ngjarje të rëndësishme në historinë e tij si shitjet e para të secilit model, specifikime teknike etj. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>