Lajmet

(Fotogaleri) 13 produktet teknologjike që ranë më tepër në sy gjatë vitit 2013

Dhj 27 2013

Cilat janë veçoritë që përcaktojnë nëse një produkt është i suksesshëm apo jo? Të njëjtat elemente që përcaktojnë se sa i suksesshëm është një postim në Facebook, një cicërimë apo diçka tjetër që dëshironi ta ndani me të tjerët.

Të paktën ky është këndvështrimi i shumë njerëzve. Mashable ka krijuar një listë me 13 produktet që ju ndihmojnë të punoni më shpejt dhe në mënyrë më efiçente, apo ato që ju argëtojnë më tepër. Me pak fjalë, janë produkte që ata do t’ua sugjeronin miqve apo të afërmve të vet. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>