Lajmet

(Fotogaleri) 8 mënyra krijuese se çfarë të bëni me smartfonin në ambiente ku nuk ka valë interneti

Jan 3 2014

Smartfonët na rrethojnë kudo ku jemi. Sa herë jemi të mërzitur apo nuk dimë se çfarë të bëjmë, mjafton të hapim internetin apo të luajmë një lojë dhe gjithçka është në rregull.

Shumë njerëz i konsiderojnë lojërat humbje kohe, dhe nëse edhe ju jeni ndër ta apo dëshironi ta shpenzoni kohën me gjëra më krijuese kur nuk dini se çfarë të bëni dhe nuk keni internet, atëhere ky artikull është për ju.

Nëse ndodheni ndonjëherë nëper metro apo avionë dhe nuk ka valë interneti, ne do t’ju tregojmë 8 mënyra krijuese se si ta kaloni kohën me smartfonin, duke bërë diçka produktive. (PCWorld Albanian)