Lajmet

(Fotogaleri) 8 Programe të domosdoshme që duhet t’i mbani gjithmonë me vete në USB

Shk 21 2014

Sot, çmimi i një USB-je ka shkuar vërtet në minimum dhe nuk është e pazakontë që një person të ketë më shumë se një. Dhe po bëhet gjithnjë e më e vështirë të gjesh në ndonjë dyqan një USB që është më pak se 4 GB.

Qëllimi primar i një USB-je dhe mënyra se si përdoret më shpesh, është për ruajtje të dhënash, dokumentesh, fotosh, etj. Por ju mund të bëni shumë më shumë se vetëm kaq. Një ndër përdorimet më të zakonshme të një USB-je është instalimi i programeve që mund t'ju duhen më shumë dhe përdorimi i tyre kur vjen nevoja. Më poshtë është një listë e 10 prej programeve më të dobishme që mund të keni në USB-në tuaj. (PCWorld Albanian)

Tags >

USB