Lajmet

(Fotogaleri) 9 aplikacione për të menaxhuar dhe kursyer paratë tuaja

Shk 12 2014

Teknologjia e ka bërë të shpenzuarit e parasë shumë të thjeshtë. Vetëm merr kartën tënde të debitit ose kreditit, boshatise dhe je i “varfër”.

Interneti është edhe më keq, uebfaqe të tilla si Amazon, të ndihmojnë të boshatisësh xhepat me vetëm një klik. Ka disa mënyra me të cilat teknologjia mund të na ndihmojë përmes aplikacioneve për smartfonin ose tabletin tuaj.

Meqë smartfoni juaj qëndron me ju gjithmonë, është një resurs për monitorimin dhe menaxhimin e buxhetit tuaj. Ja ku i keni 9 aplikacione që mund t’ju ndihmojnë të kurseni të hollat tuaja. (PCWorld Albanian)