Lajmet

(Fotogaleri) Njihuni me 10 uebfaqe që ofrojnë audio-libra

Mar 5 2014

Interneti është i mbushur me plot gjëra, e ndër to, është i mbushur plot dhe me audio-libra. Audio-librat janë regjistrime zanore të një libri, më së shumti roman, që shpërndahen për përdorues që preferojnë (ose kanë nevojë) që ta dëgjojnë një libër në vend që ta lexojnë.

Dhe faqet e internetit që ofrojnë audio-libra janë më qindra. Më poshtë është një listë me dhjetë faqe interneti që ofrojnë me mijëra libra falas, nga ato klasikë, e deri te literatura për fëmijë apo materiale edukative. (PCWorld Albanian)

Tags >

uebfaqe