Lajmet

(Fotogaleri) 10 aplikacione fantastike për zhvilluesit në iPad

Jan 22 2014

Kur u prezantua për herë të parë iPad-i, shumica e njerëzve menduan se do të ishte i përshtatshëm për të lexuar online por jo për të krijuar përmbajtje online.

Me pak fjalë, u mor më tepër si një mjet argëtimi se sa pune të vërtetë. Dhe ja ku jemi tani, disa vite më vonë, me plot aplikacione interesante dhe të dobishme për të gjithë zhvilluesit. (PCWorld Albanian)