Lajmet

Gjenerata e ardhshme e pajisjeve që mund të vishen (Fotogaleri)

Jan 20 2014

Në qoftë se mendoni që kompjuterët desktop, notebook-ët dhe smartfonët përbëjnë shumicën e pajisjeve personale kompjuterike atëherë e keni gabim. Së shpejti ju mund të vishni pajisje elektronike duke filluar nga këpucët që mund t’ju drejtojnë tek destinacioni final dhe deri tek tatuazhet elektronikë që do të monitorojnë gjendjen psikologjike.

Aktualisht janë të disponueshme disa produkte kompjuterike që mund të vishen, por ato janë vetëm maja e ajsbergut teknologjik. Ndërkohë po krijohen edhe shumë modele të reja të cilat do të zhvillojnë këto ide në një nivel të ri. Nuk dihet ende nëse këto pajisje do të ofrohen si produkte komerciale, por të gjitha janë prototipe që tregojnë se çfarë është e mundur të realizohet.

Mendojeni këtë fotogaleri si një shfaqje mode virtuale të së ardhmes së afërt. (PCWorld Albanian)