Vecuara

Hakerët më të mëdhenj të historisë, çfarë u ndodhi atyre?

Jun 11 2012

Bota virtuale dhe e internetit, gjithmonë është përcjellur me aktivitetet e atyre që njihen si "ruajtësit e sigurisë" dhe të atyre që njihen si opozita e tyre, hakerët (hackers) dhe krakerët (crackers). PCWorld Albanian ju sjell 11 TOP HAKERËT që kanë shkruar historinë gjatë disa dekadave të fundit.

Lajmet e fundit>