Harduer

Harduerët kompjuterik që spikatën në 2015-tën

Dhj 29 2015

Hardueri kompjuterik i këtij viti ka qenë madhështor. Çdo aspekt i kompjuterave tanë u përmirësua ndjeshëm që nga kartat grafike, tek inovacioni i routerave, dhe mbërritja e laptopëve të parë me proçesor Intel Xeon.

Nuk mungoi as teknologjia USB-C. Këto e shumë të tjera do ti ndjekim në këtë artikull.