Lajmet

Ja çfarë prezantoi Facebook gjatë konferencës F8

Mar 28 2015

Këto dy ditë cilësohen si ditë tepër të rëndësishme për Facebook. Në një event kaq të rëndësishëm sigurisht nuk kishin si të mungonin dhe lajme të rëndësishme. Facebook bëri të ditur zyrtarisht shëndrrimin e Messenger në një platform të gjerë, fokusin e saj drejt Internetit të Gjërave dhe shumë më tepër. Më poshtë ju kemi paraqitur një listë të lajmërimeve që Facebook dha ditën e parë të konferencës. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>