Lajmet

Ja cilat janë disa prej përditësimeve më të rëndësishme të Windows 8.1

Tet 18 2013

Në qoftë se bëni pjesë ndër ata miliona përdorues që janë ankuar për opsione të ndryshme të Windows 8, më në fund mund të relaksoheni pasi përditësimi i parë më i rëndësishëm i sistemit është gati.

Windows 8.1 është përshtatur në përputhje me reagimet e masave të nevrikosura të përdoruesve.

Shkarkimi i këtij versioni do të bëjë sistemin Windows më të shpejtë, më të këndshëm dhe më të lehtë në përdorim. Ja cilat janë disa prej përditësimeve më të rëndësishme: