Lajmet

Ja cilat janë sulmet kibernitike më të bujshme të shekullit e 21-të

Pri 13 2015

Ndërhyrjet e paligjshme në sistemin e të dhënave ndodhin çdo ditë në vende të ndryshme dhe janë të vështira për tu numëruar të gjitha. Por si mund të përcaktohet nëse një shkelje e tillë është për tu shqetësuar apo jo? Për të krijuar një ide më të qartë ne kemi krijuar një listë me 15 incidentet më të mëdha të këtij shekulli. Një ndihmë të madhe në krijimin e kësaj liste kanë dhënë ekspertët e sigurisë, kryesisht ata të LinkedIN Information Security. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>