Lajmet

Ja se si i bënë për të vete parnerët e tyre 10 titanë të teknologjisë

Shk 14 2014

Shkurti është muaji i dashurisë në gjithë botën dhe kush më mirë se të mëdhenjtë e teknologjisë mund të na thonë disa sugjerime se si i kanë impresionuar të dashurat apo të dashurit e tyre për të thënë Po"? Le të shohim disa prej propozimeve më interesante. (PCWorld Albanian)

Tags >

ja se si