Lajmet

Ja se si ka evoluar sistemi operativ i Apple ndër vite

Sht 12 2015

Ashtu si një kompjuter do të ishte i padobishëm pa sistemin e tij operativ, të njëjtën gjë mund të themi dhe për një smartfon. Në vitin 2007 Apple ndryshoi mënyrën se si funksionin telefonat me debutimin e sistemit operativ të quajtur iOS. Ndër vite evoluimi i iPhonit është shoqëruar dhe nga zhvillimi i sistemit operativ. Apple ka sjellë përmes iOS, funksionalitete dhe karaktestika pa të cilat ne sot nuk mund ta imagjinojmë dot jetën si: iMessage, App Store, FaceTime, Siri, iCloud etj. Në këtë artikull do të kthehemi pas në kohë për të eksploruar zhvillimin e sistemit operativ iOS ndër vite.