Lajmet

Ja se si ndryshoi Windows gjatë viteve (Fotogaleri)

Kor 24 2014

Prodhimi më i rëndësishëm i kompanisë Microsoft përfundimisht është sistemi operativ Windows. Versioni i parë u paraqit në vitin e largët 1985, ndërsa se si dukej ai, e gjithashtu edhe të gjitha versionet që pasuan mund ti shihni në vazhdim. Në fillim të viteve nëntëdhjetë kompjuterët përdoreshin vetëm në shkolla dhe në punë. Mirëpo gjërat filluan të ndryshonin me paraqitjen e sistemit operativ Windows, i cili kompjuterët i ofroi për një gamë të gjerë të njerëzve falë ndërfaqes intuitive dhe lehtësisë së përdorimit.

Në vazhdim PCWorld Albanian ju sjell se si sistemi operativ i lartpërmendur ndryshoi që nga krijimi i tij e deri më sot. (PCWorld Albanian)